Senior Resort Štěpánka nominován do soutěže BEST OF REALITY 2023

12. 10. 2023

Rezidenční projekt nadstandardního bydlení Senior Resort Štěpánka z portfolia investiční skupiny BHM group byl nominován do 25. ročníku soutěže o titul BEST OF REALITY – NEJLEPŠÍ Z REALIT 2023.

Unikátní koncept projektu Štěpánka staví na podobných a osvědčených konceptech ze Spojených států amerických a Británie. Snoubí v sobě vysoký standard společného bydlení seniorů ve spojení se zdravotnickým servisem, službami, nabídkou volnočasových aktivit a s dosažitelným financováním. Resort byl navržen podle aktuálních trendů kvalitního bydlení s důrazem na dlouhodobou udržitelnost budov i celého areálu.

Soutěž Best of Reality — Nejlepší z realit vznikla v roce 1999 a od data svého založení mapuje a transparentním způsobem hodnotí a oceňuje nemovitosti realizované na území České republiky, které byly nově vybudovány či prošly zásadní rekonstrukcí. V soutěži Best of Reality — Nejlepší z realit jsou oceňovány projekty, které významným způsobem reprezentují úspěchy a schopnosti architektů, stavitelů, projektantů, developerů a v neposlední řadě i realitních agentů. O konečném pořadí projektů rozhoduje odborná porota, která svoje odůvodnění veřejně prezentuje.

Creating value together

Sídlo

BHM group a.s.
Ovocný trh 1096/8
Staré Město
110 00, Praha 1